Betonvloer aanbrengen

Verbouwen of een nieuwe aanbouw? De keuze voor de vloer is dan zeer belangrijk. Het laten aanbrengen van een betonvloer kan een zeer goede optie zijn. Als het beton eenmaal gestort is de vloer gelijk geëgaliseerd en is de vloer klaar voor bijvoorbeeld vloerverwarming, vloerbedekking, laminaat of als eindresultaat.

Klik hier

Houten vloer of parketvloer leggen

Het leggen van een houten vloer of een parketvloer is een een klus voor een specialist. Een vloerenspecialist als een parketteur weet precies hoe dit moet. Viato.nl heeft alles wat je moet weten over het leggen van een vloer of een parketvloer voor je op een rijtje gezet.

Klik hier

Terrazzo of Granito vloer aanleggen

Een terrazzo vloer is een gietvloer bestaande uit een mengsel van gebroken van marmerkorrels en cement of een ander bindmiddel en is ongeveer 15 mm dik. Lees hier alles dat je moet weten over een terrazzo vloer en vind dé specialist voor jouw klus!

Klik hier

Gietvloer aanbrengen

De gietvloer wordt steeds vaker gezien als de ideale vloer. Een gietvloer is namelijk niet alleen hygiënisch maar geeft een ruimte ook nog eens een zeer strakke look. Meer weten over de voor- en nadelen van een gietvloer? Lees hier alles dat je moet weten!

Klik hier

Vinyl, Linoleum, PVC vloer leggen

Op zoek naar een schokdempende en gladde vloer? Dan is het laten leggen van een linoleum, vinyl of PVC vloer de oplossing voor jouw. Meer weten? Lees hier alles over verschillende kunststof vloeren, van kosten tot legwijze.

Klik hier

Laminaat vloer laten leggen

Het op maat zagen en zelf leggen van een laminaat vloer kan aardig wat tijd in beslag nemen. Toch liever je nieuwe vloer door een professional laten leggen? Viato.nl heeft de beste laminaat leggers door heel Nederland alvast voor je geselecteerd.

Klik hier

Vloer verwijderen 

Is jouw vloer aan vervanging toe of heb je een nieuw huis waar je graag de vloer uit wil laten verwijderen? Vind bij Viato.nl de juiste vakman voor de klus! Lees hier alles dat je moet weten over het laten verwijderen van je vloer.

Klik hier

Vloer schuren, oliën en/of lakken

Is de glans van uw houten vloer, zijn er delen van uw vloer erg beschadigt of wilt u uw vloer gewoon weer wat mooier maken? Laat uw vloer schuren, olien en/of lakken door een vakman en uw vloer is weer als nieuw. 

Klik hier

Vloerverwarming repareren of onderhoud

Is de vloerverwarming stuk of werkt de vloerverwarming niet naar behoren? Bij Viato.nl vind je de vloerverwarming specialist bij u in de buurt die jouw vloerverwarming kan repareren. Lees hier alles over vloerverwarming reparatie en onderhoud.

Klik hier

Vloerverwarming installeren of vervangen

Besparen op de energie rekening en tegelijkertijd warme voeten en een warm huis? Laat dan een vloerverwarming installeren door een Viato.nl specialist. Nog niet overtuigd? Lees hier meer over vloerverwarming installatie.

Klik hier

Wij hebben per plaats de beste vakman voor u geselecteerd