Vinyl, Linoleum, PVC vloer leggen

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vindt uw vloerenlegger

Op zoek naar een schokdempende en gladde vloer? Dan is het laten leggen van een linoleum, vinyl of PVC vloer de oplossing voor jouw. Linoleum, PVC en vinyl vloeren vallen allemaal onder de kunststof vloeren. Echter is er wel een verschil te onderscheiden onder de verschillende kunststoffen. Welke kunststof vloer het beste bij jou past is afhankelijk jouw budget en smaak. Viato.nl heeft de verschillen voor je op een rijtje gezet zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken. 

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 18,- en € 30,- per m2

Het verschil tussen linoleum, PVC en vinyl

Hoewel linoleum, PVC en vinyl veel overeenkomsten hebben is er ook een verschil te onderscheiden tussen de verschillende kunstof vloeren. Zowel een linoleum, PVC als vinyl vloer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Daarbij kan je bij vinyl en PVC ook voor een houtlook. Voordat je de keuze maakt tussen de verschillende vloeren is het belangrijk dat je de verschillen kent. 

Gemiddelde kosten voor het leggen van een PVC, vinyl of linoleum vloer

De gemiddelde kosten voor het leggen van een linoleum, PVC of vinyl vloer liggen tussen de €18,- en €30,- per vierkante meter. Het gaat hier om de prijs inclusief materiaal en manuren. De totale kosten voor jouw klus kunnen afwijken. Het is daarom verstandig je voor het leggen van een linoleum, PVC of vinyl vloer goed in te lezen in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je de vloer laat leggen. Om het je wat gemakkelijker te maken heeft Viato.nl alle kosten voor je op een rijtje gezet.  

Opbouw van de kosten voor het leggen van een linoleum, PVC, vinyl vloer

De gemiddelde kosten voor het laten leggen van een een  vinyl, PVC of linoleum vloer zijn opgebouwd uit een aantal factoren. Zo wordt de prijs beïnvloed door de omvang van de klus (en oppervlakte van de vloer), de vorm van de vloer, de materiaalkeuze en eventuele wensen.

Laat je linoleum, vinyl of PVC vloer leggen door de beste vloerenspecialist via Viato.nl

Hoewel het leggen van een PVC, linoleum of vinyl vloer vrij eenvoudig lijkt. Is het zeker niet eenvoudig. Om een PVC, linoleum of vinyl vloer goed te kunnen leggen moet als eerste de ondervloer volledig egaal zijn. Is de ondervloer niet egaal dan kunnen er hobbels in de vloer komen waardoor de PVC vloer, linoleum vloer of vinyl vloer kapot kan gaan. Meer weten over het egaliseren van de vloer? Lees hier alles dat je moet weten. Naast het egaliseren van de ondervloer moet je ook nog eens heel zorgvuldig snijden. Kortom voor het strak leggen van PVC, linoleum of vinyl heb je een specialist nodig! 

Viato.nl is gespecialiseerd in het vinden van de beste vakmensen voor jouw klus bij jouw uit de buurt. Vergeet het eindeloos door offertes ploeteren tot je de beste hebt gevonden. Wij hebben het voorwerk namelijk al voor je gedaan. Viato.nl heeft de beste vloerenspecialist voor het leggen van een linoleum, vinyl of PVC vloer al voor je geselecteerd. Plaats GRATIS je klus op Viato.nl en krijg binnen 24u reactie van een specialist bij jouw uit de buurt.