Vloer verwijderen 

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind dé specialist voor je klus

Is uw vloer aan vervanging toe of heeft u een nieuw huis waar u graag de vloer uit wil laten verwijderen? Vind bij Viato.nl de juiste vakman voor de klus! Viato.nl heeft de beste vakmannen bij u in de buurt al geselecteerd en op een rijtje gezet. Neem nu vrijblijvend contact op met een vakman bij u de buurt voor het laten verwijderen van uw vloer!

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 10,- en € 15,- per m2

Vloer laten verwijderen

Moet uw vloer verwijderd worden? Laat het doen door een vakman! het verwijderen van een vloer is namelijk een intensieve klus. Een vakman beschikt over machines en kennis om uw vloer zo efficiënt en snel mogelijk te verwijderen. Tevens is het bij het verwijderen van uw vloer belangrijk dat de ondervloer zo egaal mogelijk is om vervolgens weer gemakkelijker een nieuwe vloer te kunnen leggen. Meer weten over het laten leggen van uw vloer door een vakman? klik dan hier. 

Echter is het vaak niet duidelijk hoe de ondervloer eruit ziet als deze onder de vloer vandaan komt. Soms kan het voorkomen dat de vloer zo zacht is dat er stukjes ondervloer mee komen of er blijven dikke lijmresten achter. In sommige gevallen is het dan ook nodig om de vloer vervolgens te egaliseren voordat er een nieuwe vloer gelegd kan worden. Dan is het wel zo voordelig dat uw vloer er al door een vakman is uitgehaald, deze zelfde vakman kan uw vloer ook gelijk egaliseren. Dit scheelt weer in de kosten want zo hoeft u niet twee keer voorrijkosten te betalen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van uw vloer door een vakman bij u in de buurt? neem dan hier contact op……….

De vakmannen aangesloten bij Viato.nl hebben de mogelijkheid en expertise om een grote hoeveelheid verschillende vloeren te verwijderen. Zie hier welk type vloeren vakkundig verwijderd kunnen worden:

Heeft u een andere type vloer die verwijderd dient te worden neem dan gerust contact met ons op dan kijken wij in overleg wat we voor u kunnen betekenen. 

Parketvloer of houten vloer verwijderen

Het verwijderen van een Parketvloer of een houten vloer is langdurig en zwaar werk. verwijderen is zwaar en langdurig werk. Iedere soort parket dient vraagt om een andere manier op verwijderd te worden. Dit komt omdat er veel verschillende soorten parketvloeren zijn als een lamelparket, visgraat parket, tapis enzovoort. Over het algemeen wordt een parketvloer of houten vloer meerdere keren verlijmd. De vloer wordt eerst op een spaanplaat gelijmd die vervolgens wordt verlijmd op een dekvloer, daar bovenop wordt dan een dunne laag parket of hout verlijmd.

In sommige gevallen wordt de vloer dan ook nog eens genageld met stalen spijkers. Met andere woorden: parketvloeren en houten vloeren liggen goed vast en komen niet zo makkelijk los. Het verwijderen van een parketvloer vraagt dan ook de juiste expertise en vakmanschap. Bij Viato.nl zijn meerdere vloerenspecialisten aangesloten uit heel Nederland. Vindt nu bij viato.nl de vakman voor het verwijderen van uw parketvloer of houten vloer. 

Kosten verwijderen parketvloer of houten vloer. 

Het bepalen van de kosten van het verwijderen van uw parketvloer of houten vloer is afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat hier om de soort vloer, het aantal m2, hoe de vloer is gelijmd enz. Bent u benieuwd wat het u zou kosten uw vloer te laten verwijderen? Vraag dan nu via Viato.nl vrijblijvend een offerte aan bij een vakman bij u in de buurt. 

Kurkvloer verwijderen.

Heeft u een oude kurkvloer die u graag wil laten verwijderen? Dan bent u bij de vloer specialisten aangesloten bij Viato.nl aan het goede adres. Vind hier een vakman uit de buurt voor uw klus.

Om een kurkvloer te verwijderen kunnen er verschillende methodes worden toegepast. De ene methode arbeidsintensiever dan de andere. Hieronder een lijst met verwijdermethodes:

Wilt u dus liever niet uw handen vuil maken en uw kurkvloer liever door een expert laten verwijderen? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan bij een vakman bij u in de buurt.

Linoleum verwijderen

Heeft u een linoleum vloer in uw woning of kantoor dat u wilt verwijderen? Het verwijderen van een linoleum vloer is een zeer zware klus en zonder professioneel gereedschap bijna onmogelijk. Laat uw linoleum vloer dan ook snel en vakkundig verwijderen door een vakman bij u in de buurt. Vind de juiste man voor uw klus via Viato.nl. 

Belangrijk om te weten bij het verwijderen van een linoleum vloer is dat in sommige oude linoleum vloeren asbest verwerkt kan zijn. Bij het verwijderen van linoleum komen er veel fijne vezels vrij die u absoluut niet wilt inademen. Een vakman weet hoe hiermee om te gaan en kan zonder gevaar voor u verwijderen. 

Kosten linoleum vloer verwijderen 

Het moeten verwijderen van een oude vloer vaak onvoorziene en onprettige kosten. Het is dan ook begrijpelijk dat u uw linoleum vloer zo goedkoop mogelijk wilt laten verwijderen. De prijs voor het verwijderen van linoleum vloeren is echter van een aantal factoren. Het gaat hier om het aantal m2, het aantal ruimtes, zit er asbest in de vloer en moet de vloer afgevoerd en opgeruimd worden. Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van uw linoleum vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij een vakman via Viato.nl.

PVC vloer verwijderen

Een nieuwe woning waar een verlijmde PVC vloer ligt die eruit moet of uw eigen PVC vloer zat? Het verwijderen van een PVC vloer is een intensieve en zware klus. Laat deze zware klus dan ook vakkundig uitvoeren door een vakman bij u in de buurt. Een vakman heeft machine bij de hand die ervoor zorgen dat uw PVC vloer goed, snel en netjes wordt verwijderd. Vind op Viato.nl de vakman perfect voor uw klus! 

PVC vloer laten verwijderen

PVC vloeren worden vaak volledig verlijmd aan het zand cement of beton vloer. U kunt natuurlijk proberen ze vloer zelf te verwijderen, maar dan komt u er snel achter dat dit een zeer tijdrovende en zware klus is. Dit zonder het gebruik van professionele apparatuur niet erg gemakkelijk zal zijn. Bespaar uzelf tijd en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het verwijderen van uw PVC vloer bij Viato.nl. Een vakman zal uw vloer met het gebruik van de juiste machines uw PVC vloer netjes en snel verwijderen. 

Kosten verwijderen PVC vloer.

De kosten voor het laten verwijderen van uw PVC vloer in afhankelijk van een aantal factoren. Bent u benieuwd naar de prijs voor het verwijderen van de PVC vloer in u woning of bedrijf? Neem dan nu contact op met de vloeren specialist bij u in de buurt en krijg het beste advies en de beste prijs. 

Tapijt verwijderen

 Vindt de specialist in tapijt verwijdering bij u in de buurt via Viato.nl.  Doordat tapijtvloeren worden verlijmd aan de ondervloer kan het verwijderen ervan een enorm zware en intensieve klus zijn. Als uw tapijt vloer is verlijmd met bruine lijm kunt u het nog zwaar te verduren krijgen. Om een vastgelijmde vloerbedekking als tapijt goed te kunnen verwijderen is dan ook de juiste apparatuur en vakmanschap nodig. Anders kan het een vrij onmogelijke klus worden.

Dus als u liever niet uw handen vuil wilt maken aan het verwijderen van uw tapijt, laat het een vakman doen! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij een een door Viato.nl geselecteerde vakman bij u in de buurt. Een specialist heeft beschikking over de modernste apparatuur om uw tapijt eenvoudig en zonder onnodige schades aan muren te verwijderen. Verder is het bij het verwijderen van tapijt vaak een probleem dat er hardnekkige tapijt en lijmresten achter kunnen blijven op de ondervloer. Een vakman heeft de kundigheid en middelen deze resten ook voor u te kunnen verwijderen. 

Tapijt verwijderen kosten

Als u uw tapijt laat verwijderen door een professional dan is het fijn om vooraf te weten wat het u gaat kosten. De kosten voor het verwijderen van een tapijt vloer zijn afhankelijk van het aantal m2, of het tappijt afgevoerd dient te worden, hoe goed de vloer verlijmd is en het aantal ruimtes. Bent u benieuwd wat de prijs is voor het verwijderen van uw tapijt? Neem dan vrijblijvend contact op met een professional uit uw regio. 

Tegelvloer of plavuizen verwijderen

Op zoek naar een professional voor het verwijderen van een tegelvloer / plavuizen uit uw bedrijf of woning? Viato.nl heeft de beste vakmannen bij u uit de regio al voor u geselecteerd, zo bespaart u niet alleen tijd met het zoeken naar de juiste vakman maar bespaard u ook op voorrijkosten. 

Voor het verwijden van een tegelvloer is zwaar geschut nodig. Als de tegels stevig vast zitten kan het zonder de juiste machines zelfs een onmogelijke opgave worden. Met een speciale machine kan een vakman uw tegelvloer gemakkelijk van de zandcementvloer (ondervloer) afschrapen. Met behulp van de juiste machines loopt de ondervloer de minste kans op schade en bespaard u vervolgens flink op het niet hoeven egaliseren van ondervloer. 

Kosten verwijderen tegelvloer of plavuizen

De kosten voor het verwijderen van een tegelvloer zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat het u zal kosten om uw tegelvloer of plavuizen te laten verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact op met een specialist bij u uit de buurt.