Airco reparatie of onderhoud

Vind de beste airco specialist voor jouw klus

Heb je een airco in huis en werkt deze niet meer naar behoren? Of hangt hij al een tijdje en denk je dat de airconditioning toe is aan een onderhoudsbeurt? Laat je airco dan repareren of nakijken door een aircospecialist. Zo ben je er ook van verzekerd dat de airco airco na de reparatie of het onderhoud weer goed werkt. Via Viato.nl vind je de beste vakmensen bij jouw in de buurt en dus ook een airconditioning specialist! Wij hebben het meeste werk al voor je gedaan en alleen de beste vakmensen zijn bij ons aangesloten. Plaats nu je klus en ontvang binnen 24 uur reactie van een betrouwbare airco specialist.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 45,- en € 60,- per uur

Gemiddelde kosten Airconditioning reparatie of onderhoud

De gemiddelde kosten voor het uitvoeren van airco onderhoud door een vakman ligt tussen de € 45,- tot € 65,- per uur. Daarnaast kan de vakman ook nog voorrijkosten rekenen. Voorgaand aan het onderhoud is het verstandig om alle kosten in kaart te hebben. Vraag dan ook eerst een offerte aan zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt bij het onderhoud dat er ook een reparatie nodig is kunnen de kosten oplopen.

De gemiddelde kosten van het uitvoeren van een airco reparatie tussen de €80,- en € 600,- per klus. Om de kosten van airconditioning reparatie en onderhoud overzichtelijker te maken hebben we ze in onderstaande tabel gegoten

Klus aan AircoGemiddelde kosten
Onderhoudsbeurt€ 45,- tot € 65,- per uur
Reparatie: Kleine€ 75,- tot € 85,- per klus
Reparatie: enkele onderdelen vervangen€ 150,- tot € 250,- per klus
Reparatie: Duurdere onderdelen vervangen€ 300,- tot € 650,- per klus

De prijzen weergegeven in de tabel zijn een gemiddelde en kan in de werkelijkheid afwijken. Ben je benieuwd wat het uitvoeren van een Airco reparatie of onderhoud door een aircospecialist jou gaat kosten? Plaats dan nu geheel vrijblijvend je klus op Viato.nl.

Is je airco niet meer te repareren? of heb je nog geen airconditioning maar wil je dat wel? Benieuwd naar de kosten voor het installeren of vervangen van je airconditioning, lees HIER meer

Vind de beste Airco specialist voor het repareren of onderhouden van je airconditioning via Viato.nl

De specialist die je zoekt vind je op Viato.nl. Viato.nl heeft namelijk de beste airco specialist bij jouw in de buurt al voor je geselecteerd. Bespaar tijd doordat je niet meer eindeloos offertes hoeft te vergelijken en vind de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en laat je airco controleren en waar nodig repareren.