Stopcontacten en schakelaars installeren

Zitten de stopcontacten bij jou in huis niet op de goede plek? Of heb je simpelweg te weinig stopcontacten of schakelaars? Het installeren van stopcontacten en schakelaars is zeer specialistische klus en kan je beter laten uitvoeren door elektricien. Lees meer …

Klik hier

Verlichting installeren of verplaatsen

Moet je verlichting opnieuw worden geïnstalleerd of verplaatst? Laat het door een vakman doen. Een elektricien heeft namelijk alle middelen en kennis in huis jouw verlichting veilig en duurzaam te installeren of verplaatsen. Lees meer…….

Klik hier

Elektricien

Een elektricien nodig? Via onze website kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen bij een gecertificeerde elektricien. Denk hierbij aan het oplossen van een kortsluiting, aanleggen van een nieuwe groepenkast of volledige elektra installatie.

Klik hier

Groepenkast vervangen

De groepenkast is qua elektra het hart van uw woning of kantoor. In veel gevallen is het vervangen van een groepenkast noodzakelijk door veroudering. Via Viato kunt u heel eenvoudig verschillende offertes aanvragen om uw groepenkast te laten vervangen door een erkende elektricien.

Klik hier

Kortsluiting verhelpen

Wanneer u last heeft van kortsluiting kan dit als heel erg vervelend worden ervaren. Kortsluiting kan ontstaan door een kapotte bedrading of teveel spanning op een groep in uw groepenkast. Vind via Viato.nl de beste elektricien voor het oplossen van de kortsluiting.

Klik hier

Elektra aanleggen

Het aanleggen van elektra is een breed begrip. Of het nu gaat ok nieuwe stopcontacten, groepenkast(en) of led verlichting. Via Viato.nl vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan voor het aanleggen van elektra.

Klik hier

Wij hebben per plaats de beste vakman voor u geselecteerd