Witgoed reparatie

Is jouw wasmachine ermee opgehouden? Komen je kleren nog nat uit de droger? Geeft jouw vaatwasser een foutmelding of wordt de vaat niet meer goed schoon? Of is je koelkast opgehouden met koelen? Laat het oplossen door een witgoed monteur die je vindt op Viato.nl >

Klik hier

Toilet plaatsen of renoveren

Is jouw toilet toe aan een grondige renovatie? Of wat kleine aanpassingen voor een frisse look? Via Viato.nl vind je de beste loodgieter bij jouw in de buurt voor de klus. Plaats je klus en ontvang binnen 24 uur reactie van een specialist.

Klik hier

Waterleiding (ver)plaatsen of vervangen

Nieuwe badkamer of keuken? Wil je de vaatwasser of wasmachine ergens anders? Laat je leidingen aanleggen voor verleggen door een vakman die je vindt op Viato.nl. Lees hier alles dat je moet weten.

Klik hier

Riool of afvoer ontstoppen

Is je riool verstopt? Last van stank- en/of wateroverlast? Dan is het tijd om je riool professioneel te laten ontstoppen. Vind de specialist voor jouw klus hier….

Klik hier

Lekkage oplossen

Last van een lekkage? Dan is het belangrijk dat deze snel opgelost wordt! Het is namelijk zo dat de lekkage over tijd veel schade aan kan richten. De beste vakmensen voor het opsporen en oplossen van je lekkage vind je via Viato.nl.

Klik hier

Radiator (ver)plaatsen of vervangen

Is jouw oude radiator aan vervanging toe of door een nieuw cv systeem overbodig geworden? Laat deze dan vervangen, verwijderen of verplaatsen door een erkend loodgieter. Vind een vakman bij jou in de buurt via Viato.nl.

Klik hier

Gasleiding repareren, aanleggen of vervangen

Laat je gasleiding dan repareren, aanleggen of vervangen door een specialist. Werken aan de gasleidingen moet je niet zelf willen doen aangezien het een zeer specialistische en gevaarlijke klus is. Vind de loodgieter voor jouw klus hier.

Klik hier

CV ketel onderhoud of vervangen

De cv-ketel zorgt voor het warme water waarmee de centrale verwarming wordt opgewarmd. Om grote problemen te voorkomen is het belangrijk je cv ketel regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Lees hier alles dat je moet weten….

Klik hier

Wij hebben per plaats de beste vakman voor u geselecteerd