Vijver aanleggen

Wilt u graag een vijver in de tuin, voor uzelf (zwemvijver) of voor vissen? Laat dan de vijver in uw tuin aanleggen door een betrouwbare en bekwame hovenier die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Gras leggen of zaaien

Is jouw grasmat toe aan vervanging? Of wil je een voetbalveld voor je kinderen in de tuin aanleggen? Laat het gras in jouw tuin leggen of zaaien door een betrouwbare en bekwame hovenier die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Tuinonderhoud

Ben je niet gezegend met groene vingers maar heb je wel een tuin die onderhouden moet worden? Heb je geen tijd om uren in de tuin te zwoegen? Laat jouw tuin dan onderhouden door een betrouwbare en bekwame hovenier die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Tuinontwerp

Wil jij meer kunnen genieten van je tuin? Alleen geen idee hoe dit aan te pakken? Laat dan een tuinontwerp maken door een betrouwbare en bekwame tuinarchitect die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Tuinaanleg

Is jouw toe aan een nieuwe look? Of  een nieuwbouw woning met nog helemaal geen tuinaanleg? Laat jouw tuin aanleggen door een betrouwbare hovenier die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Bomen en/of struiken planten

Wil je nieuwe bomen en/of struiken planten? En hier zo lang mogelijke plezier van hebben? Laat jouw bomen en/of planten door een betrouwbare en bekwame hovenier die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Wij hebben per plaats de beste vakman voor u geselecteerd