Kit verwijderen

Zit er schimmel op de kit? Is de kit poreus geworden? Is de kit verkleurt en ziet het er niet meer zo fris uit? Of is de kit zelfs los aan het laten? Laat het oude kitwerk verwijderen door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Dilatatievoegen kitten

Voorkom het ontstaan van scheuren in beton en/of metselwerk en houdt vloeren en wanden waterdicht door het laten aanbrengen van dilatatievoegen. Laat jouw dilatatievoegen aanbrengen door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Ramen kitten

Houd de tocht en vocht buiten de deur door jouw ramen professioneel te laten kitten. Via Viato.nl vind je een betrouwbare en bekwame kitter in no time. Plaats nu je klus en ontvang binnen 24 uur een reactie van een specialist.

Klik hier

Keuken kitten

Voorkom dat vocht doordringt op ongewenste plekken en de ophoping van vuil tegen in de naden en voegen. Zo zorg je er ook nog eens voor dat schimmel en bacteriën weinig kans krijgen zich te vestigen. Laat jouw keuken dan ook kitten door een betrouwbaar kitbedrijf die je vindt via Viato.nl!

Klik hier

Toilet kitten

Een nieuwe toilet laten plaatsen of zelf geplaatst? Laat het geheel mooi afwerken door een professionele kitter die je vindt via Viato.nl voor het mooiste resultaat!

Klik hier

Badkamer kitten

Om het geheel mooi en waterdicht af te werken in het afkitten van de randen van groot belang. Voorkom lekkage en schimmel en laat dan jouw badkamer mooi kitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl!

Klik hier