Ramen kitten

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind het beste kitbedrijf voor jouw klus

Houd de tocht en vocht buiten de deur door jouw ramen professioneel te laten kitten. Voor het beste resultaat dient de kit zowel aan de binnen- als buitenzijde aangebracht worden met het juiste materiaal. Laat jouw ramen mooi afkitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl!

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 4,- en € 10,- per meter

Het kitten van de ramen is een belangrijke en secure klus. Je doet er dan ook verstandig aan het kitten van je ramen over te laten aan een professional. Een kitspecialist kan je namelijk het beste advies geven over hoe de ramen het beste afgekit kunnen worden. Daarnaast hebben de kitbedrijven aangesloten jarenlange ervaring. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat waar je nog jaren plezier van zal hebben. Via Viato.nl vind je gemakkelijk het beste kitbedrijf bij jou in de buurt.

Waarom je ramen laten kitten?

Het laten kitten van de ramen kan je doen om meerdere redenen. Een van de belangrijkste redenen voor het afkitten van ramen is toch wel besparen op de energiekosten. Door de ramen kan veel warmte verloren gaan en zo loopt je energierekening op. Door het kitten van de ramen kan je een groot deel van het warmteverlies tegengaan en zal de kachel minder hard opgestookt hoeven worden. Naast dat goed kitwerk warmteverlies tegengaat en zo een gunstig effect heeft op je energierekening is een andere belangrijke reden voor het kitten van ramen vocht tegengaan. Het komt voor dat door kleine kiertjes van de ramen vocht een weg van buiten naar binnen vindt. Dit vocht uit zich vaak als condens aan de binnenkant van de ruit. Alleen is dit vocht op de ruit niet het vervelendste gevolg. Zodra vocht een weg naar binnen vindt ontstaat er een broedplaats voor schimmels. Laat je het vocht en de schimmel lang genoeg hun gang gaan dan kan en ernstige schade ontstaan aan het kozijn. Uiteindelijk kan dit er in resulteren dan de kozijnen vervangen moeten worden en dat is geen goedkope klus. Een bekend gezegde is: Voorkomen is beter dan genezen. Dit is ook van toepassing op je ramen, laat deze goed kitten en voorkom grote problemen.Tot slot heeft het kitten van de ramen een cosmetische reden. Een netjes afgekit raam ziet er gewoon mooi uit en geeft een sprak resultaat.

Nog even samenvattend hebben we de belangrijkste redenen voor het laten kitten van je ramen op een rijtje gezet:

Laat het over aan een professioneel kitbedrijf

Nu we weten waarom het kitten van de ramen belangrijk is, is de volgende stop het kitten overlaten aan een specialist. Het afkitten van ramen is namelijk een zeer secuur werk waar je veel geduld voor moet hebben. Daarnaast zit er in glaswerk en het kozijn werking. Door deze werking kan je niet zomaar elke kitsoort gebruiken. Om de werking goed op de kunnen vangen is het belangrijk een duurzame en elastische kitsoort te gebruiken voor de aansluitingen van glas op een ander materiaal. Voor zowel de buiten- als binnenzijde van het raam is een elastische kit nodig. Het is dus belangrijk dat de kitten van de ramen gebeurd met het juiste materiaal en op de juiste manier wil je de warmte binnen houden en het vocht buiten. Viato.nl werkt samen met specialisten uit het hele land met jarenlange ervaring. Onze kitters zijn echte vakmensen die in een handomdraai jouw ramen op de juiste manier en zeer precies afkitten. Voor elk elk materiaal, soort kozijn en type glas hebben onze vakmensen de juiste oplossing en is een goede afdichting garandeert.

Wat zijn de kosten?

De gemiddelde kosten voor het laten kitten van een voeg of kitrand licht tussen de € 4,- en € 10,- per meter. Daarbij kunnen de kosten variëren door het benodigde materiaal, de grote van de klus en het type klus. Heeft de ruimte die gekit moet worden veel moeilijke hoeken en bochten kan de prijs hoger uitvallen. Daarbij geldt wel dat hoe groter de klus hoe goedkoper de kosten per meter. Dus heb je meer voegen in huis die gekit moeten worden laat dit dan allemaal tegelijk doen. Onze kitter draaien namelijk ook voor het kitten van een badkamer, keuken of toilet hun handen niet om. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en zie wat het jou zou kosten je ramen te laten kitten en zo veel te besparen op je energierekening.

Vind de beste kitter voor het kitten van jouw ramen via Viato.nl

Houd de tocht en vocht buiten de deur door jouw ramen professioneel te laten kitten. Voor het beste resultaat dient de kit zowel aan de binnen- als buitenzijde aangebracht worden met het juiste materiaal. Laat jouw ramen mooi afkitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl! Wij hebben de beste kitter bij jou in de buurt al geselecteerd. Zo hoef je niet langer eindeloos offertes te vergelijken en vind je de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een kitbedrijf bij jou in de buurt.