Kit verwijderen

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind het beste kitbedrijf voor jouw klus

Kitvoegen hebben jammer genoeg geen eeuwig leven. Na verloop van tijden kunnen voegen gaan schimmelen, poreus worden, verkleuren of loslaten. Laat je het oude kitwerk niet op tijd verwijderen en vervangen kunnen er vervelende problemen ontstaan. Hierbij kan de denken aan bijvoorbeeld een lekkage. Voorkom problemen en controleer regelmatig de kitranden in badkamer, keuken, toilet enz.. Is de kitvoeg niet meer goed schakel dan een betrouwbaar kitbedrijf en laat de kit professioneel verwijderen. Vervolgens kan het kitbedrijf de voegen ook weer gemakkelijk opnieuw voor je kitten en kan je weer een tijdje vooruit.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 2,- en € 5,- per m2

Kit laten verwijderen door een gespecialiseerd kitbedrijf

Over het algemeen betekent het aanbrengen van een nieuwe kitrand dat eerste de oude rand verwijderd moet worden. Of het nu gaat om het kitten van een badkamer, keuken, ramen of het toilet. Het is van groot belang dat de oude kitranden goed en grondig worden verwijderd. Het verwijderen van kit wordt ook wel gezien als de eerste en lastigste stap van het vervangen van bestaande kitvoegen. Zo mogen er geen sporen van de oude kit achterblijven, want over het algemeen geldt: hoe schoner de ondergrond hoe beter de kwaliteit van het nieuwe kitwerk. Daarbij komt het ook nog wel eens voor als je zelf begint met het verwijderen van de oude kitranden dat er beschadigingen ontstaan aan de ondergrond. Een gespecialiseerd kitbedrijf kan de oude kitranden in een handomdraai zonder beschadigingen aan de ondergrond en zonder achterblijvende resten van acrylaatkit, sanitairkit of siliconenkit verwijderen.

Door jouw oude kit te laten verwijderen door de professionals van Viato.nl ben je verzekerd van een complete verwijdering van de oude kit. Daarnaast kunnen ze gelijk nieuw duurzaam kitwerk aanbrengen zodat jij weer een tijdje vooruit kunt. Of het nu gaat om een badkamer, ramen, de keuken, een gehele woning of bedrijfspand de professionals van Viato.nl staan voor je klaar.

Voordelen verwijderen van kit door een kitbedrijf

Wij hebben de voordelen voor het professioneel laten verwijderen van het oude kitwerk voor je op een rijtje gezet:

Gemiddelde kosten

De gemiddelde kosten voor het verwijderen van oud kitwerk ligt tussen de € 2,- tot € 4,- per meter. Het laten verwijderen van kit is iets goedkoper dan het aanbrengen van nieuwe kitranden maar niet minder belangrijk. Ben jij benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van de oude kitranden in je badkamer, keuken, woning of kantoor? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie van een lokaal kitbedrijf.

Vind de beste kitter voor het verwijderen van kit via Viato.nl

Zit er schimmel op de kit? Is de kit poreus geworden? Is de kit verkleurt en ziet het er niet meer zo fris uit? Of is de kit zelfs los aan het laten. Laat je het oude kitwerk dan verwijderen en vervangen kunnen er vervelende problemen ontstaan. Het verwijderen en vervangen van kitvoegen is een zeer specialistische klus. Laat kit dan ook altijd verwijderen door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl! Wij hebben de beste kitter bij jou in de buurt al geselecteerd. Zo hoef je niet langer eindeloos offertes te vergelijken en vind je de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een kitbedrijf bij jou in de buurt.