Badkamer kitten

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind de beste kitter bij jou in de buurt

Het laten kitten van je badkamer en met name van de wastafel, douche en het bad zijn erg belangrijk! Om zo lang mogelijk van uw badkamer te genieten is het goed afkitten van de badkamer van groot belang. Een goede kit in de badkamer zorgt er niet alleen voor dat de kans op lekkage kleiner is, maar zorgt er ook nog eens voor dat jouw badkamer er goed afgewerkt uit ziet. Nu is het kitten van een badkamer geen eenvoudige klus. Hoewel je ervoor kan kiezen je badkamer zelf te kitten is het verstandiger om dit te laten doen door een professional. Via Viato.nl vind je gemakkelijk en snel een kitspecialist bij jou in de buurt.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 4,- en € 8,- per m2

Viato.nl werkt enkel met de beste kitbedrijven en de juiste specialisten voor het moeiteloos afkitten van de badkamer. Daarbij kunnen onze kitspecialisten ook eenvoudig de oude kit in de badkamer verwijderen.

Kosten badkamer kitten

Het kitten van een badkamer is een zeer zorgvuldige klus en daarbij is iedere badkamer anders. Hierdoor is het lastig om een zeer specifieke prijs te noemen, echter kan wel gesproken worden over een gemiddelde prijs van tussen de € 150,- en € 300,-. De exacte prijs voor het kitten van jouw badkamer is afhankelijk van de grootte van de badkamer. Hierbij geldt echter wel dat hoe meer kitwerk op een locatie hoe lager de kosten van het kitten per meter. Dus heb je in huis meerdere kit klussen? Laat deze dan tegelijkertijd uitvoeren en druk de kosten. Ben je benieuwd naar wat het jouw gaat kosten om je badkamer te laten kitten door een gespecialiseerd kitbedrijf? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan via Viato.nl. Wij werken met de beste vakmensen in het hele land en je ontvangt binnen 24u een reactie.

Tip: Spreek voorafgaand van de klus een prijs af zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Badkamer waterdicht maken

Doordat de badkamer een vochtige ruimte is, is goed kitwerk dus extra belangrijk. Voorkom stank en schimmel dan ook door je badkamer goed te laten kitten en zo voegen waterdicht maakt. Door je badkamer waterdicht te maken zal je langer genieten van de badkamer. Maar waarom zou je jouw badkamer waterdicht laten maken?

Als eerste is het belangrijk dat het water niet overal naartoe kan stromen en er lekkage ontstaat. Bijvoorbeeld in de douche is het raadzaam de douchewand waterdicht te maken. Hierdoor stroomt het water tijdens het douchen niet door je hele badkamer maar netjes in het douchebak en het putje. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de douchebak ook waterdicht is. Hier komt wederom de kitter kijken. Naar de douche zijn er in de badkamer meer onderdelen die een waterdichte rand nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wasbak, het toilet of een bad.

Naast het voorkomen van lekkage, verlaagd goed kitwerk de kans op schimmelvorming op verschillende plekken in de badkamer. Hierbij moet je niet alleen denken aan de douchewand, -bak of -cabine maar ook aan de naden tussen wandtegels en vloertegels en het raam.

Voordelen badkamer kitten door een kitbedrijf

Zoals hierboven al meerdere malen is beschreven is het van groot belang dat je badkamer goed gekit wordt. Dit doordat de badkamer over het algemeen een zeer vochtige ruimte is en er dagelijks water langs de naden loopt. Het vakkundig laten aanbrengen van kit door een kitbedrijf voorkomt problemen als lekkages of het ontstaan door schimmelvorming. Voorkom dat uw badkamer beschadigd en u met grote kostenposten komt te zitten zoals het verhelpen van een lekkage.

Een gespecialireed kitbedrijf aangeloten bij Viato.nl jouw klus laten uitvoeren heeft de volgende voordelen:

Vind de beste kitter voor het kitten van jouw badkamer via Viato.nl

Een geheel nieuwe badkamer? Een nieuwe toilet of wasbak? Om het geheel mooi en waterdicht af te werken in het afkitten van de randen van groot belang. Voorkom lekkage en schimmel en laat dan jouw badkamer mooi afkitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl! Wij hebben de beste kitter bij jou in de buurt al geselecteerd. Zo hoef je niet langer eindeloos offertes te vergelijken en vind je de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een kitbedrijf bij jou in de buurt.