Toilet kitten

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind de beste kitter bij jou in de buurt

Een nieuwe toilet laten plaatsen of zelf geplaatst? Laat het geheel mooi afwerken door een professionele kitter. Voorkom daarnaast lekkage en schimmel en laat dan jouw badkamer mooi afkitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl! Wij hebben de beste kitter bij jou in de buurt al geselecteerd.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 4,- en € 8,- per m2

Voor een mooie en strakke afwerking is professioneel kitwerk onmisbaar! Naast dat een strakke kitvoeg een mooie afwerking geeft heeft de kit ook nog een praktische functie. Het afkitten van voegen en randen in het toilet is namelijk belangrijk voor de hygiëne. Het kitten van een wc is een zeer precieze klus die vakkennis vraagt. Zo moeten alle hoeken goed afgekit worden en daarbij is het van belang dat er ook kit aangebracht wordt waar het sanitair de wand- en/of vloertegels raakt. Verkeerd uitgevoerd kitwerk aan het toilet kan voor grote problemen zorgen. Hierbij kan je denken aan lekkages en het ontstaan van schimmelplekken. Die vaak leiden tot hoge kosten om weer op te lossen. Laat het kitten van jouw toilet dan ook over een aan een professional voor een mooi strak resultaat waar je nog jaren plezier van hebt. Via Viato.nl vind je gemakkelijk en snel een betrouwbaar kitbedrijf bij jou uit de buurt. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van een lokaal kitbedrijf.

Voorkom schimmelvorming

Je kent het wel die zwarte of bruine randen op de kit in de toilet of badkamer. Dit is schimmel! Deze schimmels op het kitwerk ontstaan vaak door de verkeerde keuze kit, slecht geplaatste kit, verkeerd schoonmaken of slechte ventilatie. Kit dat verkeerd is aangebracht kan zorgen voor problemen met de ventilatie en dat vuil en vocht zich kan ophopen in de kit. Nu ziet die schimmel er niet alleen onfris en verouderd uit maar is ook nog eens slecht voor de gezondheid. Daarbij is de kit aangetast door schimmel minder sterk en kan er een lekkage ontstaan doordat het water door de voegen kan gaan stromen. Jammer genoeg is bij het ontstaan van schimmel en scheuren in het kitwerk de enige oplossing om het te vervangen. Zonde van je tijd en geld als je het eerst zelf hebt geprobeerd en het uiteindelijk allemaal vervangen moet worden.

Geef schimmel en lekkage geen kans door je wc goed af te laten kitten door een betrouwbaar kitbedrijf. De kitbedrijven aangesloten bij Viato.nl hebben jarenlange ervaring met het kitten van toiletten. Onze specialisten zijn echte vakmensen en kunnen de oude kit voor je verwijderen en vervolgens een speciale schimmelwerende en waterdichte kit voor je aanbrengen.

Kosten toilet kitten

Hoewel het aanbrengen van kit in een toiletruimte een eenvoudige klus lijkt, is niets minder waar. Het aanbrengen van duurzame kitranden die jaren meegaan is een kwestie van jarenlange ervaring en kennis in het aanbrengen van je juiste kit. Laat je toilet kitten door een ervaren kitter van Viato.nl en krijg gegarandeerd het beste resultaat tegen een scherpe prijs. De gemiddelde kosten voor het professioneel aanbrengen van kit ligt tussen de 4 en 8 euro per meter. Wat de prijs is voor het kitten van jouw toilet is afhankelijk van de grootte van het toilet en de hoeveelheid randen die een kitlaag nodig hebben. Ben je benieuwd wat het jou zal gaan kosten het toilet te laten kitten door een specialist? Vraag dan nu een offerte aan.

Vind de beste kitter voor het kitten van jouw toilet via Viato.nl

Een nieuwe toilet laten plaatsen of zelf geplaatst? Laat het geheel mooi afwerken door een professionele kitter. Voorkom daarnaast lekkage en schimmel en laat dan jouw badkamer mooi afkitten door een betrouwbaar en bekwaam kitbedrijf die je vindt via Viato.nl! Wij hebben de beste kitter bij jou in de buurt al geselecteerd. Zo hoef je niet langer eindeloos offertes te vergelijken en vind je de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een kitbedrijf bij jou in de buurt.