Loodgieter Amsterdam

Vind de beste loodgieter in Amsterdam

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 40,- en € 75,- per uur

Via Viato.nl vind je makkelijk en snel de beste loodgieter in Amsterdam. Wij hebben de beste loodgieter in Amsterdam al voor je geselecteerd. Plaats je klus en ontvang binnen 24 uur reactie van een loodgieter in Amsterdam. 

Loodgieter Amsterdam nodig?

Heb je een loodgieter nodig die actief is in de omgeving van Amsterdam? Viato.nl helpt je met het vinden van de beste loodgieter voor jouw klus. Wij werken enkel met de beste loodgieters en hebben een strak selectieproces. Hierdoor bij verzekerd van de beste loodgieter uit Amsterdam voor jouw loodgieters klus. Een loodgieter via Viato.nl staat voor kwaliteit en een goede serves. Onze loodgieters kunnen je helpen bij het verschillende werkzaamheden als het verhelpen van een lekkage, cv ketel onderhoud, ontstoppen van afvoer en riool en nog veel meer. Daarnaast zijn de door Viato.nl geselecteerde loodgieters in Amsterdam voorzien van alle kennis en kunde jou verder te kunnen helpen. Ben je benieuwd op een van onze specialisten je kan helpen? Lees dan hieronder welke diensten een loodgieter uitvoert. Of plaats dan nu geheel vrijblijvend jouw klus op Viato.nl. Binnen 24 uur ontvang je reactie van een specialist uit Amsterdam.

Betaalbare loodgieter in Amsterdam

De gemiddelde kosten voor een loodgieter verschillen per klus. Wel kan je rekening houden met een uurtarief tussen de €45,- en €75,- voor standaard klussen. Voor specialistische klussen als het ontstoppen van afvoer of riool kan het uurtarief hoger liggen. Bij zulke klussen moet je denken aan een een uurtarief van tussen de €90,- en €140,-. Hoeveel tijd de loodgieter uiteindelijk bezig is met het uitvoeren van de klus is afhankelijk van het soort klus. Doordat de door ons geselecteerde loodgieters een efficiënte en doelgerichte werkwijze hanteren kunnen zij tegen zeer betaalbare tarieven het beste resultaat leveren. Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw klus zijn? Plaats van nu je klus op Viato.nl en ontvang snel vakkundig advies of een offerte.

Heb je een spoedklus? Dan kunnen de uurtarieven flink toenemen. Met name in de avonduren of in het weekend lopen de tarieven snel op. Hierbij gaat het om een toename van 50% tot 100% van het normale tarief. Het is verstandig om bij een spoedklus vooraf een prijs te bespreken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Werkgebied Amsterdam

De loodgieter door Viato.nl geselecteerd in Amsterdam hebben een ruim bedieningsgebied. Onze loodgieters komen in heel Amsterdam en omstreken. Als je een loodgieter zoekt in  Amsterdam Zuid, Oost, Noord, West of Centrum? De loodgieters van Viato.nl zijn binnen no-time op locatie! Daarnaast komen onze specialisten ook in de randgemeenten als de Haarlemmermeer, Aalsmeer, Amstelveen, Zaandam enz.. Vind een gespecialiseerd loodgieter bij jouw in de buurt via Viato.nl

Spoedservice loodgieter Amsterdam 24/7

Als je een loodgieter nodig hebt voor een lekkage, een CV ketel storing of een verstopping is de kans groot dat dit met spoed opgelost dient de worden. Verder komen de problemen bijna nooit gelegen en wil je dat het snel wordt opgelost. Omdat de loodgieters aangesloten bij Viato.nl zelf ook in Amsterdam gevestigd zijn, zijn ze binnen no-time bij je. Kortom, voor alle spoedreparaties bij lekkages, verstoppingen of storingen schakel je gemakkelijk en snel een loodgieter uit de buurt in via Viato.nl. Dus heb je een spoedklus? Plaats deze dan snel op Viato.nl en onvang zo snel mogelijk reactie!

Diensten

Loodgieters houden zich bezig met verschillende taken. Kort samengevat bestaat het werk van een loodgieter uit het repareren en aan -en verleggen van leidingen. Daarnaast voert een een loodgieter onderhoud uit en het oplossen van verschillende problemen. De werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in reparatie-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden.
Onderstaand hebben we een aantal verschillende diensten die een loodgieter levert op een rijtje gezet met de bijbehorende gemiddelde kosten.

DienstGemiddelde kosten
CV ketel onderhoud of vervangen€ 55,- en € 75,- per uur
Gasleiding repareren, aanleggen of vervangen€ 20,- en € 50,- per m2
Radiator (ver)plaatsen of vervangen€ 75,- en € 500,- per klus
Lekkage oplossen€ 110,- en € 600,- per klus
Riool of afvoer ontstoppen€ 90,- en € 140,- per uur
Waterleiding (ver)plaatsen of vervangen€ 40,- en € 70,- per uur
Sanitair plaatsen of vervangen€ 200,- en € 6500,- per klus
Badkamer plaatsen of renoveren€ 7000,- en € 17000,- per klus
Toilet plaatsen of renoveren€ 100,- en € 5000,- per klus

Vind een loodgieter in Amsterdam via Viato.nl

Ben je op zoek naar een loodgieter in Amsterdam? Dan ben je bij Viato.nl op het goede adres. Wij hebben de beste loodgieters bij jou in de buurt al geselecteerd. Viato.nl bespaard je tijd want het vergelijken van offertes hebben wij al voor je gedaan. Bespaar ook op de kosten door het verlagen van de voorrijkosten door voor een specialist in de buurt te kiezen. Vind de beste loodgieter voor jouw klus in Amsterdam via Viato.nl. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een Loodgieter uit Amsterdam.