Elektricien

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind de beste elektricien bij jou in de buurt

Een elektricien nodig? Via onze website kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen bij een gecertificeerde elektricien. Denk hierbij aan het oplossen van een kortsluiting, aanleggen van een nieuwe groepenkast of volledige elektra installatie. Via Viato vind u uw elektra specialist!

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 35,- en € 65,- per uur

Gecertificeerde elektriciens

Alle aangesloten elektriciens worden gecheckt op de nodige certificering. Wij weten hoe belangrijk het is om een vakman in te schakelen voor uw elektra.

Elektricien tarieven overzicht

Om u een idee te geven van de kosten die een elektricien vraagt voor verschillende werkzaamheden hebben wij een indicatief tarieven overzicht voor u gemaakt. Wij raden dan ook altijd aan om duidelijke prijs afspraken te maken met de specialist die voor u aan de slag gaat.

Werkgebied van aangesloten elektriciens

Onze elektriciens zijn gebonden aan verschillende regio’s. Door onze landelijke dekking hebben wij altijd een elektricien bij u in de buurt. Door een offerte aan te vragen via onze website en aan te geven in welke provincie u woont sturen wij uw aanvraag door naar een elektricien specialist bij u in de buurt. Zo voorkomt u onnodige reiskosten die gemaakt moeten worden en ontvangt u een scherpe offerte! Hieronder een overzicht van de verschillende regio’s.

Ervaring van onze klanten

Afgelopen periode hebben veel consumenten via Viato hun elektricien gevonden, zo ook de familie Gommans uit Amsterdam!

“Link naar blog post: Volledige elektra installatie in renovatie project!”

Na een jaar rondgekeken te hebben op de huizenmarkt hebben wij een klus huis gekocht in Amsterdam. De woning was gedateerd en zo ook de elektra. Wij hebben samen met onze elektricien die wij via Viato hebben ontmoet besloten om de gehele elektra te vernieuwen. Hier kwam heel wat bij kijken, maar super blij dat we het hebben laten doen.

Offerte laten maken door erkend elektricien

De start van het project begon toen wij een offerte aanvraag via Viato hadden geplaatst voor de vernieuwing van de elektra in ons klus huis. Binnen 24 uur hadden wij verschillende offertes van specialisten welke allemaal langs zijn geweest voor een offerte. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de elektricien waar wij het beste gevoel bij hadden. Uiteraard speelde de prijs ook een belangrijke rol.

Het bestek

Op aanraden van de elektricien hebben wij het elektra plan volledig uitgewerkt in een zogeheten bestek. Eerder wisten wij ook niet wat een bestek was. In een bestek zorg je er eigenlijk voor dat je niets aan het toeval over laat. Per kamer bepaal je waar welk stopcontact, utp punt, schakelaar en lichtpunt moet komen. Hierbij is het belangrijk om vooraf duidelijk te hebben hoe de indeling van de woning eruit komt te zien. Tip van ons! Bespaar niet op het aantal stopcontacten en laat dus genoeg stopcontacten aanleggen!

Bepaal het merk stopcontacten en spots

Samen met de elektricien hebben wij gekeken naar het merk, type en kleur voor de afmontage van zowel de stopcontacten als led spots. Wij hebben gekozen voor het merk Jung vanwege de strakke uitstraling en de betaalbaarheid. Het moet natuurlijk wel allemaal binnen het budget passen.

Tijdsplanning van het project

Als laatste is de planning van de aanleg erg belangrijk geweest voor ons. Naast de elektricien was onze timmerman en loodgieter ook druk bezig en afhankelijk van het werk van de elektricien. Onze tip is dan ook om vooraf duidelijke afspraken te maken over wanneer wat moet worden opgeleverd. In ons geval was het per kamer afgestemd met de timmerman. Wanneer de elektricien in een kamer klaar was kon de timmerman alle wanden dicht zetten!

Betaling van de elektricien

Door vooraf duidelijke betaalafspraken te maken met onze elektricien hebben wij nooit onenigheid gehad over een betaling. In ons geval hebben wij 20% aanbetaald en per onderdeel van het project een bedrag overgemaakt. Uiteindelijk is er 15% open blijven staan voor de oplevering en al het meerwerk is duidelijk vooraf door de elektricien aangegeven. Op deze manier ben je als klant verzekerd van een goed eindresultaat zonder problemen.