Groepenkast vervangen

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind de beste elektricien bij jou in de buurt

De groepenkast is qua elektra het hart van uw woning of kantoor. In veel gevallen is het vervangen van een groepenkast noodzakelijk door veroudering. Via Viato kunt u heel eenvoudig verschillende offertes aanvragen om uw groepenkast te laten vervangen door een erkende elektricien.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 350,- en € 750,- per klus

Tarieven voor het vervangen van een groepenkast

Bij Viato zijn verschillende elektriciens aangesloten die gespecialiseerd zijn in het vervangen van een groepenkast. De tarieven die berekend worden verschillen dan ook per elektricien bedrijf. Hieronder toch een indicatief prijs overzicht voor de kosten van het vervangen van een groepenkast:

Garantie op uw nieuwe groepenkast

Wanneer een groepenkast wordt vervangen is het gebruikelijk dat uw elektricien garantie geeft op uw nieuwe groepenkast

Waar moet u op letten bij een groepenkast

Als niet elektricien is het begrijpelijk dat u geen kennis van zaken heeft. Wij hebben daarom hieronder een aantal belangrijke punten voor u waar u zelf op kunt letten wanneer een elektricien een nieuwe groepenkast aanlegt:

Vind de beste elektricien voor het vervangen van de groepenkast via Viato.nl

Is jouw groepenkast toe aan vervanging? Of moet er een volledig nieuwe groepenkast worden geïnstalleerd? Laat het aan een elektricien over! Wij hebben de beste elektricien bij jou in de buurt al geselecteerd. Zo hoef je niet langer eindeloos offertes te vergelijken en vind je de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en krijg binnen 24 uur reactie van een elektricien bij jou in de buurt.