Trap plaatsen

Vind dé specialist voor jouw klus

Is jouw trap oud en versleten? Heb je een nieuw huis gekocht en de trap naar jouw smaak? En is de trap niet meer te redden door de trap te laten renoveren? Dan kan je ervoor kiezen om een nieuwe trap te laten plaatsen. Het laten plaatsen van een trap is werk voor een specialist. Zo is het goed monteren van een nieuwe trap echt vakmanschap. Het is namelijk van belang dat de trap stevig genoeg is om jaren van te kunnen genieten. 

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 950,- en € 3980,- per klus

Kosten voor het laten plaatsen van een trap.

Zoals hierboven al aangegeven is het laten plaatsen van een trap werk voor een specialist. Dit komt omdat goede trapmontage een secuur werk is waarbij kennis van zaken zeker gewenst is. Bij het plaatsen van een trap zijn dan ook een aantal kosten gemoeid. Onderstaand zullen wij verder ingaan op de gemiddelde kosten en hoe deze kosten zijn opgebouwd. Wel is het goed om te weten dat het niet mogelijk is de precieze kosten voor het laten plaatsen van een trap goed weer te geven. Dit komt het hier gaat om maatwerk is en elke binnensituatie anders is.

Wil je graag weten wat het jouw precies gaat kosten om een nieuwe trap te laten plaatsen bij jou thuis? Plaats dan nu je Klus op Viato.nl. Een specialist bij dan bij jouw lang om een goede prijsindicatie te geven. Zo kom je ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Om de totale kosten goed te kunnen berekenen moet je weten wat er allemaal nodig om een trap te laten plaatsen. De totale klus bestaat uit: het inmeten van de trap, constructieberekening voor trapgat, het trapgat maken, het verleggen elektra-/cv-/waterleiding etc., het monteren van de trap, een trapleuning plaatsen (rek of aan de muur) en tot slot de afwerking. Nu is het zo dat niet voor elke klus al deze werkzaamheden uitgevoerd hoeven worden. Moet de trap namelijk op dezelfde plek komen als de oude trap dan is het maken van een trapgat en verleggen van elektra bijvoorbeeld niet nodig. Naast de kosten voor het werk dat verricht moet worden voor het plaatsen van de trap moet je ook de aanschaf van de nieuwe trap meerekenen.

Zo komen de gemiddelde kosten voor het monteren van een trap tussen de €950,- en €4000,- te liggen.

Vind de specialist voor jouw klus op Viato.nl

Is jouw trap aan vervanging toe? En je wilt heb laten vervangen door een vakman. Dan ben je bij Viato.nl op het juiste adres. Viato.nl heeft de beste trap specialisten al voor je geselecteerd. Plaats nu vrijblijvend je klus op Viato.nl en krijg binnen 24 uur reactie van een specialist bij jou in de buurt.

Denk je toch dat jouw trap nog te redden is door een traprenovatie? Lees HIER alles wat je moet weten over traprenovatie.