Airco installeren of vervangen

Vind de beste vakman voor het installeren/vervangen van jouw airco

Ben jij het zat dat je huis in de zomer bloedheet is? Of wil je het hele jaar door het klimaat in je huis goed kunnen regelen? Dan is de aanschaf en installatie van een airco de oplossing voor jou! Laat deze dat wel installeren door een erkend airco specialist voor het beste resultaat en langdurig plezier. Plaats nu je klus op Viato.nl en ontvang binnen 24 uur reactie van de beste airco specialist bij jou in de buurt!

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 350,- en € 3000,- per klus

Gemiddelde kosten voor het installeren of vervangen van een Airconditioning 

Ben je op zoek naar een nieuwe airco en wil je die laten installeren door een airco specialist? Dan is het goed om eerst te weten wat wat er allemaal te kiezen is en wat dat je gaat kosten. Viato.nl heeft de gemiddelde kosten voor installeren of vervangen van een Airconditioning voor je op een rijtje gezet. 

Eerst dien je de keuze te maken welke airco geschikt is voor jou. Hierbij kan je kiezen uit: een Split airco, een Multi Split airco, een airco zonder buitenunit of een mobiele airco. Een mobiele airco is met een prijs tussen de €350 – €600 de goedkoopste oplossing. Houd er hierbij wel rekening mee dat een mobiele airco met een vermogen van 0.9 KwH een stuk minder vermogen heeft dat de andere airco’s. De kosten voor een Split airco, een Multi Split airco en een airco zonder buitenunit hebben we in een overzicht voor je geplaatst. Zo kan je ze goed vergelijken.

Soort aircoGemiddeld vermogen in KwHPrijs icl. Installatie en voorrijkosten
Split airco: Dit systeem heeft een buitenunit dat als motor dient2.1 KwH<€1.250 - € 2.000
Multi Split airco: Dit systeem heeft meerdere buitenunits dat als motor dienen2.1 KwH per unit.€2.100 – €2.800
Airco zonder buitenunit: niet verplaatsbaar en zonder buitendeel2.6 KwH€1.400 – €2.200

De bovenstaand aangegeven prijzen zijn indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Vraag dan ook altijd voordat je een klus uit laat voeren een offerte aan zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Beste airco voor jou bepalen

Om erachter te komen welke airco het beste bij jouw thuissituatie past kan je een simpele rekensom maken:

INHOUD RUIMTE DIE JE WILT KOELEN X VERMENIGVULDIGINGSFACTOR = BENODIGDE AANTAL KW.

Benieuwd naar wat het jou gaat kosten om een airconditioning te laten installeren of vervangen door een aircospecialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een specialist door gemakkelijk je klus te plaatsen op Viato.nl

Vind de beste Airco specialist voor het installeren of vervangen van je airconditioning via Viato.nl 

De specialist die je zoekt vind je op Viato.nl. Viato.nl heeft namelijk de beste airco specialist bij jouw in de buurt al voor je geselecteerd. Bespaar tijd doordat je niet meer eindeloos offertes hoeft te vergelijken en vind de beste specialist voor jouw klus. Plaats nu je klus en laat je airco controleren en waar nodig repareren.