Vloer egaliseren

Vrijblijvend een prijs voor uw klus Offerte aanvragen Bekijk alle diensten

Vind dé specialist voor je klus

Wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe vloer? Laat uw vloer dan egaliseren door een vakman bij u in de buurt. Een vloerenspecialist kan u voorzien van het beste advies om het meeste plezier uit uw vloer te halen. Vind nu gemakkelijk en snel een specialist bij u in de buurt voor het egaliseren van uw vloer.

Kies voor zekerheid! Bij ons 5 Jaar garantie!
Veel tevreden klanten gingen u voor
Deze klus kost tussen de € 10,- en € 75,- per m2

Waarom uw vloer egaliseren?

Voor het behalen van een strak en mooi eindresultaat is een gladde basis van groot belang. Om deze gladde basis te bereiken is het egaliseren van uw vloer de eerste stap. Zo word je ondergrond zo vlak mogelijk voordat er een nieuwe vloer overheen gelegd wordt. Een zo vlak mogelijke ondervloer is ook van belang voor het behoud van je overvloer. Egaliseren van de vloer is verstandig zowel in een bestaande als een nieuwbouwwoning. 

Vloer egaliseren met Egaline

Egaliseren van vloeren wordt door vakmannen gedaan met behulp van Egaline. Egaline is een zelf uitbalancerende stof bestaande uit kunsthars en cement. Egaline aanbrengen op een ruwe vloer van beton of hout kan op verschillende manieren. Elke ondergrond is vlak te maken al is de ondergrond wel bepalend voor de werkwijze van egaliseren. Zo vraagt een betonvloer voor een andere methode van egaliseren dan het egaliseren van een houtenvloer. 

U kunt egaline aanbrengen over de volgende ondervloeren:

Het is dus mogelijk om zowat elke ondervloer te egaliseren, de kosten die hiermee verbonden zijn kunnen verschillen. Wilt u weten wat het u zou kosten om uw vloer te laten egaliseren door een vakman bij u uit de buurt vraag dan vrijblijvend hier….. een offerte aan. 

Egaline als eindresultaat 

Het is tevens mogelijk om een geëgaliseerde ondervloer als eindresultaat te gebruiken. De egaline is een cementgebonden product en daarom goed te gebruiken als eindlaag om uw vloer een trendy industriële look te geven. Het is mogelijk om een egaline vloer te kleuren naar wenst met het toevoegen van pigmentkleuren aan het mengsel. Met een egaline vloer kunt u bijvoorbeeld op goedkope manier om een betonlook vloer leggen. Wel is het van grootbelang een goede coating aan te brengen op de egaline als afwerking, als u de egaline zal gaan gebruiken als vloer. Door het gebruik van een goede coating als afweking wordt de vloer verfroller hard en slijtvast zijn.

Kosten voor het egaliseren van uw vloer

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van mijn vloer? Is een veel gestelde vraag. De prijs die vakmensen vragen is van een aantal factoren afhankelijk:

De gemiddelde kosten voor het laten egaliseren van een vloer liggen tussen de € 10,- en € 80,- per vierkante meter inclusief materiaal en manuren.

Bespaar op het egaliseren van uw vloer en laat hem op professionele wijze leggen. Hierdoor kunt u extra lang van uw vloer genieten! Vraag nu vrijblijvend en kosteloos aan wat de kosten zijn voor het egaliseren van uw vloer. U krijgt zo snel mogelijk een zeer scherpe offerte van ons teruggestuurd. 

Vind een specialist bij jou in de buurt via Viato.nl

Wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe vloer? Laat uw vloer dan egaliseren door een vakman bij u in de buurt. Een vloerenspecialist kan u voorzien van het beste advies om het meeste plezier uit uw vloer te halen. Vind nu gemakkelijk en snel een specialist bij u in de buurt voor het egaliseren van uw vloer.