lichtstraat installeren

Lichtstraat installeren

Een lichtstraat is een zeer mooie, maar bovenal praktische toevoeging aan uw aanbouw, overkapping of woning met plat dak. In alle situaties zorgt een lichtstraat voor meer lichtval en dus een betere leefomgeving. Niemand woont ten slotte graag in het donker. Wanneer u een lichtstraat aanschaft moet u met een aantal dingen rekening houden, zoals de installatie ervan.

Verschillende soorten lichtstraten

Lichtstraten zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de plek waar u de lichtstraat wilt installeren kunt u kiezen uit een vlakke lichtstraat, lessenaarsdak lichtstraat, schilddak lichtstraat en zadeldak lichtstraat. Hieronder leggen wij per lichtstraat uit hoe deze worden geïnstalleerd.

Vlakke lichtstraat installeren

Een vlakke lichtstraat installeren is een vrij eenvoudige klus die u zelf kunt doen of uiteraard kunt uitbesteden aan een vakman via Viato.nl. Belangrijk is dat de uitsparing ( het gat in het dak ) de juiste afmetingen heeft voor de lichtstraat die u heeft besteld. Vraag dit goed na bij de leverancier van uw lichtstraat. Deze geven vaak een uitgebreide handleiding hoe de lichtstraat moet worden geïnstalleerd en afgewerkt.

Lessenaarsdak lichtstraat installeren

Een lessenaarsdak lichtstraat installeren is een vrij eenvoudige klus die u zelf kunt doen of uiteraard kunt uitbesteden aan een vakman via Viato.nl. Belangrijk is dat de uitsparing ( het gat in het dak ) de juiste afmetingen heeft voor de lichtstraat die u heeft besteld. Vraag dit goed na bij de leverancier van uw lichtstraat. Deze geven vaak een uitgebreide handleiding hoe de lichtstraat moet worden geïnstalleerd en afgewerkt.

Schilddak lichtstraat installeren

Een schilddak lichtstraat installeren is een vrij eenvoudige klus die u zelf kunt doen of uiteraard kunt uitbesteden aan een vakman via Viato.nl. Belangrijk is dat de uitsparing ( het gat in het dak ) de juiste afmetingen heeft voor de lichtstraat die u heeft besteld. Vraag dit goed na bij de leverancier van uw lichtstraat. Deze geven vaak een uitgebreide handleiding hoe de lichtstraat moet worden geïnstalleerd en afgewerkt.

Zadeldak lichtstraat installeren

Een zadeldak lichtstraat installeren is een vrij eenvoudige klus die u zelf kunt doen of uiteraard kunt uitbesteden aan een vakman via Viato.nl. Belangrijk is dat de uitsparing ( het gat in het dak ) de juiste afmetingen heeft voor de lichtstraat die u heeft besteld. Vraag dit goed na bij de leverancier van uw lichtstraat. Deze geven vaak een uitgebreide handleiding hoe de lichtstraat moet worden geïnstalleerd en afgewerkt.

Waar kunt u een lichtstraat monteren?

Een lichtstraat kan op verschillende plekken worden geïnstalleerd. Denk hierbij aan een lichtstraat voor uw overkapping, een lichtstraat voor uw aanbouw of een lichtstraat voor een plat dak.

Onze klanten geven ons een 9,2